Woning

Als u uw woning goed wilt onderhouden, moet u meer dan alleen uw binnenruimtes schoonmaken. Ook de buitenkant van uw woning heeft van tijd tot tijd de nodige aandacht nodig. Bij LODA vindt u alles om de uitstraling van uw woning te behouden. 

Dakpannen

Dakpannen
Dakpannen

Producten

Dakpannen

Dosering

De aangewezen dosering hangt af van de concentratie van het bleekwater. Zie etiket op verpakking voor exacte doseringen.

Dakpannen

Gebruik

Gebruik een harde borstel om de grootste vuiligheid (mossen en groene aanslag) van uw dakpannen te verwijderen. Maak een oplossing met de aangewezen hoeveelheid LODA bleekwater en water. Kuis uw dakpannen met de oplossing en laat 30 minuten inwerken. Spoel daarna af met proper water. 

Dakpannen

Opgelet

Huidcontact, oogcontact, inademing en inslikken vermijden. Bleekwater (javel) enkel verdunnen met proper koud water. Bleekwater (javel) nooit gebruiken in combinatie met andere producten! Na het reinigen met bleekwater steeds grondig naspoelen met koud water. Gebruik de nodige bescherming (handschoenen, kleding,…) zoals aangegeven op het etiket. Bleekwater kan onherstelbare verkleuring aanbrengen op uw dakpannen, probeer daarom eerst op een klein onzichtbaar stukje. Na het werken met bleekwater (javel) steeds handen grondig wassen.

Gevelstenen

Gevelstenen
Gevelstenen

Producten

Gevelstenen

Dosering

De aangewezen dosering hangt af van de concentratie van het bleekwater. Zie etiket op verpakking voor exacte dosering.

Gevelstenen

Gebruik

Gebruik een harde borstel om de grootste vuiligheid (mossen en groene aanslag) van uw gevelstenen te verwijderen. Spoel daarna de gevelstenen een eerste keer af met proper water. Maak vervolgens  een oplossing met de aangewezen hoeveelheid LODA bleekwater en water. Kuis uw gevelstenen met de oplossing en laat 30 minuten inwerken. Spoel ten slotte opnieuw af met proper water.

Gevelstenen

Opgelet

Huidcontact, oogcontact, inademing en inslikken vermijden. Bleekwater (javel) enkel verdunnen met proper koud water. Bleekwater (javel) nooit gebruiken in combinatie met andere producten! Na het reinigen met bleekwater steeds grondig naspoelen met koud water. Gebruik de nodige bescherming (handschoenen, kleding,…) zoals aangegeven op het etiket. Bleekwater kan onherstelbare verkleuring aanbrengen op uw gevelstenen, probeer daarom eerst op een klein onzichtbaar stukje. Na het werken met bleekwater (javel) steeds handen grondig wassen.